Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Válasszon jól sövénynövényt!

A sikeres kerttervezés egyik kulcsa a megfelelő növényválasztás, különösen igaz ez a sövények esetében, amelyek nem csupán esztétikai szereppel bírnak, hanem intim, védett teret is teremthetnek kertünkben.

A starkl.hu növényküldő webáruházban számos sövénynövény közül választhatunk, amelyek között megtalálhatók a babérmeggy, a bambuszsövény, a hibiszkusz, a fagyal, és a gyertyán is.

Ezek a növények nem csak szépségükkel, hanem praktikumukkal is kiemelkednek, így remek választások lehetnek különböző stílusú és igényű kertekbe.

 

A babérmeggy sűrű, örökzöld sövényt alkot, amely gyors növekedésének köszönhetően hamar biztosítja a kívánt privát szférát. Jól bírja a metszést, így könnyen formálható. A babérmeggy igénytelen és árnyéktűrő növény, ezért árnyékosabb helyekre is ideális választás. A babérmeggy egész évben zöldell.

 

A bambuszsövény egyre népszerűbb választás a modern kertekben. Gyors növekedésű, és a megfelelő fajtát kiválasztva nem terjed el kontrollálatlanul. Az elegáns, zöld levelek egész évben díszítik kertünket, emellett a bambusz jól tűri a városi körülményeket és a szennyezett levegőt is.

 

A hibiszkusz egy díszes lombhullató cserje, amely késő nyáron virágzik. Bár nem a hagyományos sövénynövény, de metszéssel sűrű, virágzó sövényt alkothatunk belőle. A hibiszkusz változatos színű virágai (fehértől a rózsaszínig és kékig) minden kertben látványosak.

 

A fagyal kedvelt választás sövényként, mivel könnyen formázható és jól tűri a metszést. Több fajta is létezik, köztük lombhullató és örökzöld (télizöld) változatok, így minden kertész megtalálhatja a számára ideális típust.

 

A gyertyán lombhullató sövényként kiváló választás, mivel sűrű lombozata és a jól tűrt metszés révén egész évben szép marad. Különösen télen mutatós, amikor a barnás levelek még mindig a növényen maradnak, így téli dekorációt biztosítva. A gyertyán gyorsan nő.

A sövények takarást biztosítanak és akár télen is zöldítik a kertet.

Segítünk a választásban!

 

 

Ezek a növények nem csak különböző igényeket és stílusokat szolgálnak ki, hanem a kertek mikroklímáját is javítják, védve a kertet a széltől, porzástól és zajtól. A starkl.hu kínálatában megtalálható sövénynövényekkel nem csupán szépíthetjük kertünket, hanem funkcionális, élő kerítést is alkothatunk, amely éveken át örömünkre szolgál.

Gondosan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb növényt, ebben segít a starkl.hu webáruház!