Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Szállítási feltételek

Szállítási idő: megrendeléseket a beérkezések sorrendjében és az időjárástól függően küldjük.

Februártól: vetőmag ajánlatunk. A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk.
Márciustól: eprek (frigo palánták), rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények. 

Áprilistól: balkonnövények, dézsanövények, krizantémok. 
 
Szeptember közepétől: eprek, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények. 
Október közepétől:
szabadgyökerű díszfák és díszcserjék, rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök. 
Nyári kiszállítás: az így megjelölt kínálat elsőbbséggel szállítható. Az esetleges kiszállítás dátuma közvetlenül az ezzel a jelöléssel ellátott növények mellett van feltüntetve.

 

 

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa, rózsa+virághagyma, évelő). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni! 

 

Rendeléséről emailban visszaigazolást küldünk. Kérjük őrizze meg ezt a visszaigazolást, a későbbiek során az itt található megrendelés számmal tud érdeklődni a megrendelése után. Amennyiben a visszaigazolása valamilyen technikai okokból 48 órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze ezt felénk! Megrendelése magyar nyelven, írásban kötött szerződésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár. A hozzánk beérkezett rendelését számítógépes rendszerünkben rögzítjük, és a törvényi előírásoknak megfelelő ideig megőrizzük.    


A küldés időpontját az időjárási viszonyok befolyásolhatják. A növények a készlet erejéig szállíthatók.

 

Szállítási költség:

Szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, magastörzsű rózsákra és a magastörzsű bogyósokra és a díszfákra 2.190, - Ft - ot, a többi növény esetében 1.890, - Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. Ehhez mindkét esetben + 490,- Ft biztosítási költséget számítunk még fel. Fizetés a csomag átvételekor utánvéttel, melyet a GLS futárszolgálat kézbesít!

Fizetés a csomag átvételekor, utánvéttel!

A csomagküldést csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti!

Amennyiben a csomagja kézbesítését a Magyar Posta által szeretné, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal.

Minimális rendelési érték 3.900,- Ft.

 

Reklamáció:

Bármilyen problémája van a küldött növényekkel, azt írásban vagy szóban jelezze felénk. A reklamációs levélhez kérjük mellékelni a számla másolatát. 

 

A telefonon érkező panaszokra azonnal válaszolunk, az írásban beérkező reklamációkra a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 8 munkanap múlva elküldjük a reklamáció rendezésének lehetőségeit.  A kifogásolt növényeket pótoljuk. Ha ez nem áll módunkban, akkor az értéknek megfelelő jóváírást állítunk ki, amit a katalógusunkból levásárolhat. Külön kérésre a kifogásolt tételek vételárat postázzuk 14 napon belül. A jóváírások kiállítása és a pénzes visszafizetések is tartalmazzák a szállítási- és csomagolási költséget.

 

Fenntartjuk a jogot, hogy a megreklamált növényeket visszakérjük.

 

Teljes körű visszavásárlási és csere garancia: 14 munkanap, mely időpont a csomag átvételétől számít. 14 munkanapon belül a számlát mellékelve, visszaküldheti az Önnek nem tetsző cikkeket.

 

Amennyiben Ön elállási jogát gyakorolni kívánja, kérjük, hogy elállási szándékát ügyfélszolgálatunk felé e-mail-ben, postai levélben, faxon vagy telefonon bejelenteni szíveskedjen, ügyfélszámára, megrendelésszámára vagy csomagszámra hivatkozva. Tudassa velünk, hogy az áru cseréjét igényli, vagy az árát szeretné visszakapni.

 

A kifogásolt termékekért futárt küldünk, így Önt a szállítási költség nem terheli. Az utánvéttel visszaküldött csomagokat technikai okokból sajnos nem tudjuk elfogadni. Írásban történő elállás esetén a kézbesítés napját vesszük figyelembe a 14 munkanapos határidőhöz. Önnek jogában áll, hogy a megrendelt áru kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől elálljon. Természetesen rendelését a szállítás napjáig bármikor módosíthatja illetve elállhat a vásárlástól is. 

 

Reklamációt legkésőbb a szállítást követő szezonban (ősz illetve tavasz) tudunk elfogadni. A később érkező reklamációkat nem fogadjuk el. Hibás teljesítésnél a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el! A kifogásolt növényeket pótoljuk. Ha ez nem áll módunkban, akkor az értéknek megfelelő jóváírást állítunk ki, amit a katalógusunkból levásárolhat. Külön kérésre a kifogásolt tételek vételárat postázzuk 14 napon belül. A jóváírások kiállítása és a pénzes visszafizetések is tartalmazzák a szállítási- és csomagolási költséget.

 

Amennyiben a Starkl Kert Kft az Ön panaszát nem megfelelően kezeli, a panasz kivizsgálásával az Ön lakhelye szerint illetékes Békéltető Testülethez fordulhat. Ebben az esetben a törvényi kötelezettségeknek megfelelően résztveszünk a vitás kérdések mielőbbi tisztázásában, a Békéltető Testületnél személyes jelenlétet biztosítva.

Ide kattintva elérheti a Békéltető Testületek listáját.

 

ODR Link 

 

Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami a katalogus@starkl.hu.


Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

 

Amennyiben Ön nem tart igényt helyettesítő növényre, kérjük a megrendelőlapon szíveskedjék jelezni! 

 

A katalógusunk 2024. május 31-ig , illetve a készlet erejéig érvényes. Megjelenésével az előző katalógusok érvényességüket vesztik. A katalógus kép- és szöveganyaga védett. Katalógusunk árai áfával növeltek és magyar forintban értendők.

Tájékoztatjuk, hogy név és lakcímadatait számítógépen nyilvántartjuk és ajánlat küldésekhez felhasználjuk. Az adatvédelmi törvény értelmében Önnek jogában áll adatainak továbbítását megtiltani. Nevének és címének felhasználását addig tekintjük folyamatosnak,amíg Ön azt telefonon vagy írásban le nem tiltja.

 

A megrendeléssel illetve azzal kapcsolatos bármilyen információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 94/ 329-700 telefonon vagy levélben a 9701 Szombathely Pf. 420 címre, illetve katalogus@starkl.hu címen.A katalógusunkban szereplő növények kertészeti termesztésből származnak! Kereskedelmi forgalomba hozatalukat az KöTeViFe számunkra kiadott engedélye teszi lehetővé! Kamarai nyilvántartási szám: 18 0003 036 1999

 

Adószám: 10485123-2-18

Szombathelyi Cégbíróság Cégnyilvántartási szám: 18-09-102086KSH: 10485123526111318

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 03206-0001

Cégünk a Magyar Áruküldők Egyesületének tagja

A Magyar Áruküldők Egyesületének tagjaként cégünk garantálja a tisztességes és jogkövető kereskedelmi gyakorlatot.

 

STARKL Kert Kft Szombathely

Géfin Gyula utca 5.

H-9700