Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Aloe Vera

«
Aloe Vera

Leírás

Az Aloe Vera az egyik legrégebbi gyógynövény a földön. Egy kipróbált és bevált orvosság a természet patikájából, amit belső és külső betegségek enyhítésére használnak. Számos olyan anyagot tartalmaz, ami elősegíti a jó közérzetet. Ezen kívül csillapítja a fájdalmat, gyógyítja a kisebb égési sérüléseket, valamint más sebek is gyorsabban gyógyulnak alkalmazásával. Egyszerűen csak letöri a levelet és a nedvét kenje a sebre. A levélpépet egészséges koktélok és italok készítéséhez használhatja. Cserepes növényeket szállítunk.
Egy csomag tartalma 1 db
db
2 990 Ft
Becsült szállítási időpont
(jelenlegi rendeléssel)
Áprilistól
Cikkszám 102090
- + db

Ültetési idő

IIIIIIIVVVIVIIVIIIIXXXIXII
Ültetési idő
Több információ
Botanikai név Aloe Vera
Konténer 10,5 cm
Téliesítés Fagymentes helység
Ültetési hely Napos, Félárnyék

A KATEGÓRIÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Gyógyhatású növények Útmutató nyomtatása

Általános ismertető
Ezeket a növényeket cserépben kapja tőlünk. Nyáron a balkonra, teraszra lehet rakni őket. Tél folyamán az ablakban nevelhetők.
Metszés
A levelek, hajtások szedésével a metszésről is gondoskodunk. Ha mégis szükség lenne egy formára alakításra akkor azt tavasszal tehetjük meg.
Öntözés
Rendszeresen kell öntözni. Ellenben arra mindig figyelnünk kell, hogy ne öntözzük túl a növényünket. Ne álljon soha vízben. A nagyon nedves talaj betegségekhez vagy kipusztuláshoz vezethet.
Tápanyagutánpótlás
A jó fejlődést érdekében rendszeres tápanyag utánpótlásra van szükség. Célszerű valamilyen lassú lebomlású trágyát használni ( Volldünger, Osmocot). Ez folyamatosan oldódik a talajba így a növény hosszabb ideig jut a megfelelő tápanyagokhoz. Így célszerű hetente a tápoldattal való öntözés. Figyelem: soha ne tápoldatozzuk a száraz talajú növényeket. Előtte mindig előzze meg egy öntözés. Ha száraz a növény földje a cserépben, akkor a tápoldatozás megégeti a növényt. Legrosszabb esetben ki is pusztulhat !
Téli védelem
A fagyok elöl a növényeket világos fagymentes helységbe kell vinni. Néhányukat érdemes konyhában vagy nappaliban világos helyen tartani, így a tél folyamán is élvezhetjük a növényt
Ültetés
A növényeket eggyel nagyobb méretű cserépbe kell ültetni. Ehhez jó minőségű virágföldet használjunk.
Ültetési ideje
Márciustól májusig és szeptembertől novemberig.