Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
Cikkek importálása
-+
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Szállítási időpontok

A kínálatunkban szereplő különféle növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. Ennek megfelelően egy bizonyos sorrendben tudjuk szállítani a megrendelt növényeket, hogy a növények számára legkedvezőbbek legyenek a feltételek.

A különféle növényeket a következő szállítási időpontokban küldjük:

Februártól:
Vetőmag ajánlatunk:
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk

Márciustól:
Eprek (frigo palánták), rózsák, magastörzsű rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.

Áprilistól:
Balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.

Nyári szállítás:
Nyár folyamán az online shopban szereplő termékek szállítása folyamatos..

Szeptember közepétől:

Szeptember közepétől:
Virághagymák, eprek, cserepes és konténeres növények, évelők

Októbertől

Októbertől:
A szabadföldi illetve szabadgyökerű növények, rózsák, bogyósok, gyümölcsfák, cserjék, sövénynövények (a pontos szállítási idő nagymértékben függ az őszi időjárás alakulásától – a szabadgyökerű növényeket csak abban az esetben lehet küldeni, amennyiben a növekedési illetve vegetációs időszakukat befejezték.)

Október végétől

Október végétől:
Szőlők, gyümölcsfák

A megrendelt növényeket egyszerre szállítjuk, abban az időpontban, amikor a rendelésben szereplő összes növény a rendelkezésünkre áll. Kivételes esetben a megrendelést meg kell bontani, amennyiben az egy csomagba nem férne el.  Ebben az esetben a megrendelésében szereplő növényeket több csomagban szállítjuk ki Önnek. Természetesen ebben az esetben csak egyszeri szállítási költséget számítunk fel a megrendelése után.

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni! 

Szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, díszfákra magastörzsű rózsákra és magastörzsű bogyósokra 2.990,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. A többi növény esetében 1.290,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként.

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk. Ebben az esetben a szállítási és csomagolási költséget ( 990,- FT) minden esetben felszámítjuk.

A vetőmagos megrendeléseket más helyen állítjuk össze, ezért nem lehetséges más növényekkel együtt szállítani.

A szezonon kívüli időszakban ( június 1 - augusztus 31. ) szállítási- és csomagolási költségként 3.480,- Ft-ot számítunk fel megrendelésenként.

Mivel élő növényeket szállítunk, így mindig figyelembe kell vennünk az aktuális időjárási viszonyokat, hogy a megrendelt növényeket mikor lehet a legnagyobb biztonsággal kiszállítani megrendelőinknek. Mikor kerülnek szállítható állapotba. Ezen okok miatt lehetséges az, hogy bizonyos esetekben ősszel csak néhány hét áll rendelkezésre a rendelésekben szereplő növények kiküldésére.

A fent leírtak miatt nem tudunk a hozzánk beérkező megrendelésekhez egy konkrét dátumot illetve egy meghatározott időpontot garantálni, hiszen nem lehet tudni egészen pontosan, hogy a megrendelt növények mikor állnak együtt a rendelkezésünkre. ( Például: az augusztusban leadott megrendeléseket amennyiben szabadgyökerű növényeket illetve gyümölcsöket tartalmaznak, csak október második felétől tudjuk kiszállítani. Hiszen a növények életciklusa csak ettől az időponttól teszi ezt lehetővé.)