Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Szállítási időpontok

A kínálatunkban szereplő különféle növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. Ennek megfelelően egy bizonyos sorrendben tudjuk szállítani a megrendelt növényeket, hogy a növények számára legkedvezőbbek legyenek a feltételek.

A különféle növényeket a következő szállítási időpontokban küldjük:

Februártól:
Vetőmag ajánlatunk:
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk.

Októbertől

Márciustól:
Eprek (frigo palánták), rózsák, magastörzsű rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.

Szeptember közepétől:

Áprilistól:
Balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.

  
A megrendelt növényeket egyszerre szállítjuk,
abban az időpontban, amikor a rendelésben szereplő összes növény a rendelkezésünkre áll. Kivételes esetben a megrendelést meg kell bontani, amennyiben az egy csomagba nem férne el.  Ebben az esetben a megrendelésében szereplő növényeket több csomagban szállítjuk ki Önnek. Természetesen ebben az esetben csak egyszeri szállítási költséget számítunk fel a megrendelése után.

Amennyiben Ön a megrendelt növényeit egy korábbi és egy későbbi időpontban szeretné megkapni ( például szerepel a rendelésben balkonnövény vagy dézsanövény és gyümölcsfa is), akkor ezt az igényét rendelése elküldésekor a megjegyzés rovatba szíveskedjék jelezni felénk. Ebben az esetben szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, díszfákra, magastörzsű bogyósokra és a magastörzsű rózsákra 2.680,- Ft - ot ( 2.190,- + 490,- extra biztosítás), többi növény esetében 2.380,- Ft - ot (1.890,- + 490,- extra biztosítás) számítunk fel megrendelésenként minden esetben.

Szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, magastörzsű rózsákra és a magastörzsű bogyósokra és a díszfákra 2.190,- Ft - ot, a többi növény esetében 1.890,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. Ehhez mindkét esetben + 490,- Ft biztosítási költséget számítunk még fel. Fizetés a csomag átvételekor utánvéttel, melyet a GLS futárszolgálat kézbesít!

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk. Ebben az esetben a szállítási és csomagolási költséget ( 1.990,- FT) minden esetben felszámítjuk.
A vetőmagos megrendeléseket más helyen állítjuk össze, ezért nem lehetséges más növényekkel együtt szállítani.
 
Mivel élő növényeket szállítunk, így mindig figyelembe kell vennünk az aktuális időjárási viszonyokat, hogy a megrendelt növényeket mikor lehet a legnagyobb biztonsággal kiszállítani megrendelőinknek. Mikor kerülnek szállítható állapotba. Ezen okok miatt lehetséges az, hogy bizonyos esetekben ősszel csak néhány hét áll rendelkezésre a rendelésekben szereplő növények kiküldésére.
A fent leírtak miatt nem tudunk a hozzánk beérkező megrendelésekhez egy konkrét dátumot illetve egy meghatározott időpontot garantálni, hiszen nem lehet tudni egészen pontosan, hogy a megrendelt növények mikor állnak együtt a rendelkezésünkre. ( Például: az augusztusban leadott megrendeléseket amennyiben szabadgyökerű növényeket illetve gyümölcsöket tartalmaznak, csak október második felétől tudjuk kiszállítani. Hiszen a növények életciklusa csak ettől az időponttól teszi ezt lehetővé.)

Minimális rendelési érték 3.900,- Ft.