Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
Cikkek importálása
-+
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Szállítási időpontok

A kínálatunkban szereplő különféle növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. Ennek megfelelően egy bizonyos sorrendben tudjuk szállítani a megrendelt növényeket, hogy a növények számára legkedvezőbbek legyenek a feltételek.

A különféle növényeket a következő szállítási időpontokban küldjük:

Februártól:
Vetőmag ajánlatunk:
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk

Októbertől

Márciustól:
Eprek (frigo palánták), rózsák, magastörzsű rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.

Szeptember közepétől:

Áprilistól:
Balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.


A megrendelt növényeket egyszerre szállítjuk,
abban az időpontban, amikor a rendelésben szereplő összes növény a rendelkezésünkre áll. Kivételes esetben a megrendelést meg kell bontani, amennyiben az egy csomagba nem férne el.  Ebben az esetben a megrendelésében szereplő növényeket több csomagban szállítjuk ki Önnek. Természetesen ebben az esetben csak egyszeri szállítási költséget számítunk fel a megrendelése után.

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni! 

Az „Elsőbbségi kiszállítás” oldalon található növényeket már egy korábbi időpontban is tudjuk küldeni, függetlenül attól, hogy az összes megrendelt cikk készleten van-e. Ez lehetővé teszi a megrendelt áruk egy részének elsőbbségi, gyorsított kiszállítását. A kedvezmények külön-külön vonatkoznak az így keletkező több megrendelésre is. A szállítási költséget minden egyes rendelésre felszámoljuk.

Szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, magastörzsű rózsákra és a magastörzsű bogyósokra és a díszfákra 1.990,- Ft - ot, a többi növény esetében 1.690,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. Ehhez mindkét esetben + 490,- Ft biztosítási költséget számítunk még fel.

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk. Ebben az esetben a szállítási és csomagolási költséget ( 1.990,- FT) minden esetben felszámítjuk.

A vetőmagos megrendeléseket más helyen állítjuk össze, ezért nem lehetséges más növényekkel együtt szállítani.

Mivel élő növényeket szállítunk, így mindig figyelembe kell vennünk az aktuális időjárási viszonyokat, hogy a megrendelt növényeket mikor lehet a legnagyobb biztonsággal kiszállítani megrendelőinknek. Mikor kerülnek szállítható állapotba. Ezen okok miatt lehetséges az, hogy bizonyos esetekben ősszel csak néhány hét áll rendelkezésre a rendelésekben szereplő növények kiküldésére.

A fent leírtak miatt nem tudunk a hozzánk beérkező megrendelésekhez egy konkrét dátumot illetve egy meghatározott időpontot garantálni, hiszen nem lehet tudni egészen pontosan, hogy a megrendelt növények mikor állnak együtt a rendelkezésünkre. ( Például: az augusztusban leadott megrendeléseket amennyiben szabadgyökerű növényeket illetve gyümölcsöket tartalmaznak, csak október második felétől tudjuk kiszállítani. Hiszen a növények életciklusa csak ettől az időponttól teszi ezt lehetővé.)