Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Sövények - természetes kerítés vagy dísz?

http://starkl13ehu.xred.cz/s-venyn-venyek/

Egy jól megválasztott sövény mindkettő lehet. Sokkal dekoratívabb megoldás, mint egy drótkerítés, persze a kettő együtt is tökéletesen alkalmazható.

A sövényeket általában a telekhatárok kijelölésére telepítik. Nem mindegy, hogy a növényt melyik határvonal mentén szeretné ültetni.

Az utcafronti növényzet esetén jól járhat, ha egy tüskés fajtát választ, hiszen az az illetéktelen behatolás megakadályozásában is segítséget jelenthet. A szomszéddal közös telekhatár mellé azonban érdemes más típust választani.

Azokon a területeken, ahol a növényt nem érik erőteljesebb külső behatások, például az autók füstje, vagy járókelők okozta esetleges károk, nyugodtan választhat virágzó példányokat. Egyvirágzó sövénykerítés gyönyörűen mutat bármelyik kertben. 

A különböző sövényfajták sok mindenben eltérnek egymástól. Ilyen például a növekedés sebessége. Ezt a kérdést mindenképp érdemes körüljárni választás előtt, mivel vannak olyan sövények, amik rendkívül gyorsan nőnek. Ez persze folyamatos gondozást, visszametszést igényel.

Nézze végig a honlapunkon található sövénynövényeket és biztosan talál az Ön igényeinek megfelelőt!