Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Mire figyeljünk tavasszal a kertészkedés soránMire figyeljünk tavasszal a kertészkedés során?

Amikor eljön a tavasz, az emberek lelkébe szinte virágok költöznek, a kertészek lelkébe pedig ötletek, hogyan lehetne újra csodálatos, virágokkal teli köntösbe bugyolálni kertjüket. Érdemes azonban odafigyelni, hogy mit ültetünk és hogyan, és nem csak azért, mert a fagy váratlan pillanatokban még visszatérhet.

A tavasz az az időszak, amikor vetőmagokat kell használnunk. Ezt viszont csak akkor tegyük, ha előtte precízen előkészítettük a talajt, ami az esetleges szemét kiszedéséből, szárazság esetén pedig a föld megöntözéséből áll.

Nemcsak az ősz, a tavasz is jó időszak lehet fák, akár gyümölcsfák ültetésére, ennek azonban egyből a fagy után neki kell kezdeni, hogy legyen elég idő a növekedésre, és fokozottan oda kell figyelni a csemeték gondozásra. A leendő fák helyére érdemes jóminőségű földet vagy érett szervestrágyát is vásárolni.

A szabadgyökerű növényeket egészen április végéig ültethetjük, odafigyelve e megfelelő mennyiségű öntözésre. A növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. 

Szeretne bevásárolni az új évre és a közelgő tavaszra? Kertészeti webáruházunkban pompás növényeket és minőségi kerti vetőmagokat talál nagyszerű árakon!