Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

Gyógyító növények

Gyógyító növények   Ön is szeretné, ha kertjében a gyógyhatású növények is megtalálhatóak lennének?   Itt a remek alkalom, hogy kipróbálja!   A gyógynövények termesztése semmivel sem bonyolultabb, mint egy „átlagos” cserje vagy zöldnövény gondozása. Ettől függetlenül nagyon pozitív élettani hatásai lehetnek egy-egy gyógyító növénynek. Magas vitamin és ásványi anyag tartalom és kellemes íz jellemzi legtöbbjüket. Megelőzésre is kiválóan alkalmasak, számos növényből tea is készíthető. Egyeseknek szárát, levelét, termését, esetenként a gyökerét is fel lehet használni.   Néhány növény a teljesség igénye nélkül:   Homoktövis: Lenyűgöző képességű, álbogyós termésű gyógynövény. Számtalan vitamin forrása, valamint erős antioxidáns hatása ismeretes. Használható influenzára, bőrsérülések, égési sebek gyógyítására, májvédő, és kedvezően hat az érrendszerre is. Fogyókúrához is ajánlott, valamint gyomor- és nyombélfekély esetén is alkalmazható. Fekete berkenye: Kiemelkedő C-vitamin tartalommal rendelkező bogyós növényünk. A véredények falai rugalmasak maradnak hosszú időn keresztül. Méregtelenítő, bélműködést segítő anyagai megkötik a toxinokat. Az egyik legerősebb ismert antioxidáns. Stevia: Ennek a fának a levelét édesítésre, cukor helyett ajánlott használni. Íze először szokatlan lehet, de nincs káros hatása a szervezetre, mint a finomított cukroknak.   A gyógynövények termesztése nem igényel különleges szaktudást, csak megfelelő odafigyelést, mint minden más növény esetében.   Rendeljen növényeket tőlünk és bármikor használhatja otthonában is a természet adta gyógyerőt!

Ön is szeretné, ha kertjében a gyógyhatású növények is megtalálhatóak lennének?

Itt a remek alkalom, hogy kipróbálja!

gyógynövények termesztése semmivel sem bonyolultabb, mint egy „átlagos” cserje vagy zöldnövény gondozása. Ettől függetlenül nagyon pozitív élettani hatásai lehetnek egy-egy gyógyító növénynek. Magas vitamin és ásványi anyag tartalom és kellemes íz jellemzi legtöbbjüket. Megelőzésre is kiválóan alkalmasak, számos növényből tea is készíthető. Egyeseknek szárát, levelét, termését, esetenként a gyökerét is fel lehet használni.

Néhány növény a teljesség igénye nélkül:

  • Homoktövis: Lenyűgöző képességű, álbogyós termésű gyógynövény. Számtalan vitamin forrása, valamint erős antioxidáns hatása ismeretes. Használható influenzára, bőrsérülések, égési sebek gyógyítására, májvédő, és kedvezően hat az érrendszerre is. Fogyókúrához is ajánlott, valamint gyomor- és nyombélfekély esetén is alkalmazható.

  • Fekete berkenye: Kiemelkedő C-vitamin tartalommal rendelkező bogyós növényünk. A véredények falai rugalmasak maradnak hosszú időn keresztül. Méregtelenítő, bélműködést segítő anyagai megkötik a toxinokat. Az egyik legerősebb ismert antioxidáns.

  • Stevia: Ennek a fának a levelét édesítésre, cukor helyett ajánlott használni. Íze először szokatlan lehet, de nincs káros hatása a szervezetre, mint a finomított cukroknak.

gyógynövények termesztése nem igényel különleges szaktudást, csak megfelelő odafigyelést, mint minden más növény esetében.

Rendeljen növényeket tőlünk és bármikor használhatja otthonában is a természet adta gyógyerőt!