Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

3+1 gyümölcs, ami nem hiányozhat kertjéből

Képzeljen el egy kertet, ahol a friss, lédús gyümölcsökkel teli fák pompáznak, ízletes illatuk pedig betölti az egész teret. Az ilyen gyümölcsök nemcsak a szemnek gyönyörűek, hanem az ízlelőbimbókat is kényeztetik, és a kerti tevékenységeinket egy új szintre emelik.

Ha kíváncsi arra, hogyan teheti még varázslatosabbá és gazdagabbá saját kertjét, akkor ne hagyja ki ezt a cikket! Bemutatjuk Önnek a három plusz egy legfontosabb gyümölcsfajtát, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a kertjéből.

Eper:

Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs, így az Ön kertjéből sem hiányozhat. A friss, édes íze és a gyümölcssaláták, desszertek és lekvárok elkészítéséhez való sokoldalúsága miatt keresett termék.

Az epertermesztés meglehetősen egyszerű, és sokféle körülmény között jól fejlődik. Webshopunkból többféle eper közül válogathat. Mindegyik típushoz megtalálja az ültetési információkat és az ápoláshoz szükséges ismertetőket.

Nézze meg kínálatunkat

Áfonya:

Az áfonya egészséges táplálék, és a kertészek körében népszerűvé vált az egész évben tartó termesztési lehetőségei miatt. Az áfonyabokrok látványos lombozatukkal és a bőséges termésükkel széppé teszik a kertet.

A webshopunkban kapható áfonyanövények segítségével akár saját áfonyatáblája is lehet. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus gyümölcsöt!

Nézze meg kínálatunkat

Meggy:

A friss, lédús meggy a nyár egyik jellegzetes gyümölcse, amely magas vitamin- és antioxidáns-tartalmával hívja fel magára a figyelmet. A meggyfák díszítik a kertet a tavaszi virágzásukkal, majd pedig ízletes gyümölcsöket nyújtanak. A meggy önmagában fogyasztva is is finom, de különböző süteményekbe felhasználva igazán ínycsiklandó ételeket készíthetünk.

Nézze meg kínálatunkat

Alma:

Az alma az egyik legrégebben ismert és legkedveltebb gyümölcs, amelyet szinte minden kertben megtalálhatunk. Az almák változatos ízűek és különböző fajtákban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább ízleteset. Az almafák nem csak termékenyek, hanem gyönyörű virágzásukkal is díszítik a kertet. Rendeljen almafákat webshopunkból, és élvezze a friss, ropogós almákat saját kertjéből.

Nézze meg kínálatunkat

Webshopunkban széles választékban kínáljuk ezeket a növényeket, hogy Ön is könnyedén megteremthesse saját gyümölcskertjét. Egyszerűen látogasson el weboldalunkra, válassza ki a kívánt növényeket, és adja hozzá a kosarához. Kényelmesen megrendelheti a növényeket otthonából, és a biztonságos kiszállításról mi gondoskodunk.