Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

3+1 elengedhetetlen virág a tökéletes kertért

Ahhoz, hogy a kertünk varázslatos legyen, számos virágot lehet ültetni és ápolni. Azonban, ha valóban tökéletes kertet szeretnénk, akkor vannak olyan virágok, amelyeket nem szabad kihagynunk. Az alábbiakban bemutatjuk a 3+1 elengedhetetlen virágot, amelyekkel bármely kert varázslatossá válhat.

Rózsa

A rózsa minden kert csodáját jelenti, hiszen egyszerre lehet elegáns és visszafogott is. A rózsa számos színben kapható, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illőt. A rózsa nem csak remek dísze lehet kertjében, hanem othtonát is díszítheti vele. Továbbá számos recepthez is használhatja a rózsák szirmait.

Nézze meg rózsa kínálatunkat és találja meg számára a legkedvesebbet.

Bársonyvirág

A bársonyvirág egy igazi klasszikus, amely sosem megy ki a divatból. Sokan leginkább "büdöske" néven is ismereik, ugyanis illata jellegzetes, kifejezetten karakteres. Ennélfogva nem is ajánlatos benti ültetésre. A bársonyvirág könnyen ápolható, és a nyári hónapokban nyílik ki.

Nézze meg bársonyvirág kínálatunkat és rendelje meg kedvencét!

Levendula

A levendula egy igazi mediterrán növény, amelynek szépsége és illata varázslatos. A levendulát egyszerűen lehet metszeni és ápolni, így bármilyen kertben megállja a helyét. Az intenzív illata miatt tökéletes a kert szélén vagy a terasz közelében.

A levendula nagyon hasznos virág, virágaiból készíthetünk szörpöt, lekvárt, süteményeket. A belőle készült tea idegnyugtató, görcsoldó hatású. A levendulavirágok közismertek még a nyugtató hatásukról is.

Rendelje meg saját levenduláját webshopunkból!

Muskátli

A muskátli az egyik legkedveltebb nyári virág. Gyönyörű színekben kapható, nem igényel különösebb gondozást, így bátran ajánljuk kezdő kertészeknek is. 

Rengeteg muskátli közül választhat weboldalunkon! Rendelje meg kedvencét!

Ezen virágok elültetése nemcsak varázslatossá teszi a kertet, hanem olyan élményt is nyújt, amelyben életre kel a természet varázsa. Bátran kezdjünk el virágokat ültetni, hiszen a kert nemcsak egy hely, hanem egy életforma, amelynek a kialakításában mindannyian részt vehetünk.

Rendelje meg a virágokat webshopunkból!

Biztonságos, környezetbarát szállítás, 100%-os reklamációkezelés!