Jelenleg a következő ország vásárlói számára készült online áruházban tartózkodik:   Magyarország .

Írja be a cikkszámot, válassza ki a mennyiséget és klikkeljen a "RENDELÉSre":
-+
Fő kategóriák
Fő kategóriák
Az Ön kertésze | STARKL WEB SHOP (https://www.starkl.hu/)

3+1 balkonnövény, amelyekkel felpezsdítheti kertjét, balkonját

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki élvezhesse a kertészkedés örömét, akár kisebb kertes házban, vagy lakásban. Kínálatunkban így rengeteg olyan növényt találhat, amelyeket balkonjára, teraszára is ültethet. Így bárki, aki nem rendelkezik kerttel, bátran belevághat a kertészkedésbe, megszépítheti balkonját, teraszát és élvezheti akár a növények terméseit is.

Íme 3+1 balkonnövény, amelyeket bátran ajánlunk teraszára, balkonjára:

1. Petúnia:

A petúnia egy különleges és gyönyörű virág, amely az év bármely szakaszában virágzik. A petúniát számos színben és árnyalatban megtalálhatjuk, és számos előnnyel rendelkezik, például nem igényel sok gondozást, könnyen termeszthető és számos állat nem kedveli, így nem kell aggódnia a kártevők miatt.

Nézze meg Petúnia kínálatunkat.

2. Paradicsom:

A paradicsom nemcsak finom, hanem a saját kertjéből származó termésből készült ételek is egészségesebbek. A paradicsom termeszthető különféle méretű és alakú fajtákból, és alkalmas azok számára, akiknek korlátozott terük van, mert a paradicsomot akár edényekben is lehet termeszteni.

Nézze meg paradicsom kínálatunkat.

3. Levendula:

A levendula egy gyönyörű és illatos virág, amely kiválóan alkalmas balkonok és teraszok számára. Az illatos levendula elűzi a rovarokat, így a nyári estéken is élvezheti a kertjét anélkül, hogy aggódna a rovarcsípések miatt. A levendulát számos színben és méretben lehet termeszteni, és könnyen ápolható.

Nézze meg levendula kínálatunkat.

+1 Bazsalikom:

Az olasz konyha remekei elképzelhetetlenek a bazsalikom íze nélkül, de a saláták is még finomabbak tőle. Cserépbe ültetve és az ablakba helyezve télen is szedegetheti illatos, finom leveleit.

Nézze meg bazsalikom kínálatunkat.

Ha az ember szeretne több zöldet a lakásban, és nem rendelkezik saját kerttel, akkor a balkonon vagy teraszon történő növénytermesztés egy remek megoldás lehet. A fent bemutatott 4 növény a balkonon is kitűnően érzik magukat. Ha nincs kertje, de szeretné élvezni a kertészkedés örömét, ezek a növények remek választások lesznek.

Ne feledje, hogy mindegyik növénynek van saját gondozási igénye, ezért fontos, hogy gondoskodjon róluk, és tartsa be az ápolási útmutatókat, hogy hosszú életűek és egészségesek maradjanak.