Írja a cikkszám és a mennyiséget.

+

Szállítási időpontok az tavaszi szezonban

 
Lezárult a 2022 TAVASZI katalógus kínálatában szereplő növények értékesítése!

Jelenleg e-shopunkban a nyári ültetésre
és szállításra alkalmas növények illetve kellékek választékát találja.

 

 
A kínálatunkban szereplő különféle növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. Ennek megfelelően egy bizonyos sorrendben tudjuk szállítani a megrendelt növényeket, hogy a növények számára legkedvezőbbek legyenek a feltételek.

A különféle növényeket a következő szállítási időpontokban küldjük:

Februártól:

Februártól:

Vetőmag ajánlatunk:
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk
Márciustól:

Márciustól:

eprek (frigo palánták), rózsák, magastörzsű rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.
Áprilistól

Áprilistól:

balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.


A megrendelt növényeket egyszerre szállítjuk,
abban az időpontban, amikor a rendelésben szereplő összes növény a rendelkezésünkre áll. Kivételes esetben a megrendelést meg kell bontani, amennyiben az egy csomagba nem férne el.  Ebben az esetben a megrendelésében szereplő növényeket több csomagban szállítjuk ki Önnek. Természetesen ebben az esetben csak egyszeri szállítási költséget számítunk fel a megrendelése után.

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni!  

SSzállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra,magastörzsű rózsákra és a magastörzsű bogyósokra 1.690,- Ft - ot, a többi növény esetében 1.290,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. Ehhez mindkétesetben + 490,- Ft biztosítási költséget számítunkmég fel. Fizetés a csomag átvételekor utánvéttel,melyet a GLS futárszolgálat kézbesít!

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk. Ebben az esetben a szállítási és csomagolási költséget ( 990,- FT) minden esetben felszámítjuk.


A vetőmagos megrendeléseket más helyen állítjuk össze, ezért nem lehetséges más növényekkel együtt szállítani.

Mivel élő növényeket szállítunk, így mindig figyelembe kell vennünk az aktuális időjárási viszonyokat, hogy a megrendelt növényeket mikor lehet a legnagyobb biztonsággal kiszállítani megrendelőinknek. Mikor kerülnek szállítható állapotba. Ezen okok miatt lehetséges az, hogy bizonyos esetekben ősszel csak néhány hét áll rendelkezésre a rendelésekben szereplő növények kiküldésére.

A fent leírtak miatt nem tudunk a hozzánk beérkező megrendelésekhez egy konkrét dátumot illetve egy meghatározott időpontot garantálni, hiszen nem lehet tudni egészen pontosan, hogy a megrendelt növények mikor állnak együtt a rendelkezésünkre. ( Például: az augusztusban leadott megrendeléseket amennyiben szabadgyökerű növényeket illetve gyümölcsöket tartalmaznak, csak október második felétől tudjuk kiszállítani. Hiszen a növények életciklusa csak ettől az időponttól teszi ezt lehetővé.)