Írja a cikkszám és a mennyiséget.

+

Szállítási időpontok az őszi szezonban

A kínálatunkban szereplő különféle növényeket a megfelelő ültetési időben küldjük. Ennek megfelelően egy bizonyos sorrendben tudjuk szállítani a megrendelt növényeket, hogy a növények számára legkedvezőbbek legyenek a feltételek.

A különféle növényeket a következő szállítási időpontokban küldjük:

Szeptember közepétől:

Szeptember közepétől:

Virághagymák, eprek, cserepes és konténeres növények, évelők
Októbertől

Októbertől:

A szabadföldi illetve szabadgyökerű növények, rózsák, bogyósok, gyümölcsfák, cserjék, sövénynövények (a pontos szállítási idő nagymértékben függ az őszi időjárás alakulásától – a szabadgyökerű növényeket csak abban az esetben lehet küldeni, amennyiben a növekedési illetve vegetációs időszakukat befejezték.)
Október végétől

Október végétől:

Szőlők, gyümölcsfák


A megrendelt növényeket egyszerre szállítjuk,
abban az időpontban, amikor a rendelésben szereplő összes növény a rendelkezésünkre áll. Kivételes esetben a megrendelést meg kell bontani, amennyiben az egy csomagba nem férne el.  Ebben az esetben a megrendelésében szereplő növényeket több csomagban szállítjuk ki Önnek. Természetesen ebben az esetben csak egyszeri szállítási költséget számítunk fel a megrendelése után.

Amennyiben Ön a megrendelt növényeit egy korábbi és egy későbbi időpontban szeretné megkapni ( például szerepel a rendelésben virághagyma és gyümölcsfa is), akkor ezt az igényét rendelése elküldésekor a megjegyzés rovatba szíveskedjék jelezni felénk. Ebben az esetben szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, díszfákra, magastörzsű bogyósokra és a magastörzsű rózsákra 2.180,- Ft - ot ( 1.690,- + 490,- extra biztosítás) , többi növény esetében 1.780,- Ft - ot (1.290,- + 490,- extra biztosítás) számítunk fel megrendelésenként minden esetben.

Mivel élő növényeket szállítunk, így mindig figyelembe kell vennünk az aktuális időjárási viszonyokat, hogy a megrendelt növényeket mikor lehet a legnagyobb biztonsággal kiszállítani megrendelőinknek. Mikor kerülnek szállítható állapotba. Ezen okok miatt lehetséges az, hogy bizonyos esetekben ősszel csak néhány hét áll rendelkezésre a rendelésekben szereplő növények kiküldésére.

A fent leírtak miatt nem tudunk a hozzánk beérkező megrendelésekhez egy konkrét dátumot illetve egy meghatározott időpontot garantálni, hiszen nem lehet tudni egészen pontosan, hogy a megrendelt növények mikor állnak együtt a rendelkezésünkre. ( Például: az augusztusban leadott megrendeléseket amennyiben szabadgyökerű növényeket illetve gyümölcsöket tartalmaznak, csak október második felétől tudjuk kiszállítani. Hiszen a növények életciklusa csak ettől az időponttól teszi ezt lehetővé.)