Írja a cikkszám és a mennyiséget.

+

Szállítási feltételek - tavasz

Szállítási idő: megrendeléseket a beérkezések sorrendjében és az időjárástól függően küldjük.

Februártól: vetőmag ajánlatunk
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk

Márciustól:
eprek (frigo palánták), rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.

Áprilistól: balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.

 

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni! 


A küldés időpontját az időjárási viszonyok befolyásolhatják. A növények a készlet erejéig szállíthatók.

 

Szállítási költség:

Szállítási- és csomagolási költségként a gyümölcsfákra, díszfákra és magastörzsű bogyósokra 1.780,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként. A többi növény esetében 1.480,- Ft - ot számítunk fel megrendelésenként.

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk. Ebben az esetben szállítási és csomagolási költségként 990,- Ft - ot számítunk fel.

Fizetés a csomag átvételekor, utánvéttel!

A csomagküldést csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti!

 

Reklamáció:

Bármilyen problémája van a küldött növényekkel, írásban kell jelezni. 

A reklamációs levélhez kérjük mellékelni a számla másolatát.
Fenntartjuk a jogot, hogy a megreklamált növényeket visszakérjük.Teljes körű visszavásárlási és csere garancia: 14 munkanap, mely időpont a csomag átvételétől számít. 14 munkanapon belül a számlát mellékelve, visszaküldheti az Önnek nem tetsző cikkeket.

 

Amennyiben Ön elállási jogát gyakorolni kívánja, kérjük, hogy elállási szándékát ügyfélszolgálatunk felé e-mail-ben, postai levélben, faxon vagy telefonon bejelenteni szíveskedjen, ügyfélszámára, megrendelésszámára vagy csomagszámra hivatkozva. Tudassa velünk, hogy az áru cseréjét igényli, vagy az árát szeretné visszakapni.

 

A kifogásolt termékekért futárt küldünk, így Önt a szállítási költség nem terheli. Az utánvéttel visszaküldött csomagokat technikai okokból sajnos nem tudjuk elfogadni. Írásban történő elállás esetén a kézbesítés napját vesszük figyelembe a 14 munkanapos határidőhöz. Önnek jogában áll, hogy a megrendelt áru kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől elálljon. Természetesen rendelését a szállítás napjáig bármikor módosíthatja illetve elállhat a vásárlástól is. 

 

Reklamációt legkésőbb a szállítást követő szezonban (ősz illetve tavasz) tudunk elfogadni. A később érkező reklamációkat nem fogadjuk el. Hibás teljesítésnél a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el! A kifogásolt növényeket pótoljuk. Ha ez nem áll módunkban, akkor az értéknek megfelelő jóváírást állítunk ki, amit a katalógusunkból levásárolhat. Külön kérésre a kifogásolt tételek vételárat postázzuk 14 napon belül. A jóváírások kiállítása és a pénzes visszafizetések is tartalmazzák a szállítási- és csomagolási költséget.

 

Amennyiben a Starkl Kert Kft az Ön panaszát nem megfelelően kezeli, a panasz kivizsgálásával az Ön lakhelye szerint illetékes Békeltető Testülethez fordulhat. Ide kattintva elérheti a Békéltető Testületek listáját.

 

 

Amennyiben Ön nem tart igényt helyettesítő növényre, kérjük a megrendelőlapon szíveskedjék jelezni!

 

A katalógusunk 2018. május 31-ig , illetve a készlet erejéig érvényes. Megjelenésével az előző katalógusok érvényességüket vesztik. A katalógus kép- és szöveganyaga védett. Katalógusunk árai áfával növeltek és magyar forintban értendők.

 

Tájékoztatjuk, hogy név és lakcímadatait számítógépen nyilvántartjuk és ajánlat küldésekhez felhasználjuk. Az adatvédelmi törvény értelmében Önnek jogában áll adatainak továbbítását megtiltani. Nevének és címének felhasználását addig tekintjük folyamatosnak,amíg Ön azt telefonon vagy írásban le nem tiltja.

 

A megrendeléssel illetve azzal kapcsolatos bármilyen információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 94/ 329-700 telefonon vagy levélben a 9701 Szombathely Pf. 420 címre, illetve katalogus@starkl.hu címen.A katalógusunkban szereplő növények kertészeti termesztésből származnak! Kereskedelmi forgalomba hozatalukat az KöTeViFe számunkra kiadott engedélye teszi lehetővé! Kamarai nyilvántartási szám: 18 0003 036 1999

 

Adószám: 10485123-2-18

Szombathelyi Cégbíróság Cégnyilvántartási szám: 18-09-102086KSH: 10485123526111318

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 03206-0001

Cégünk a Magyar Áruküldők Egyesületének tagja

A Magyar Áruküldők Egyesületének tagjaként cégünk garantálja a tisztességes és jogkövető kereskedelmi gyakorlatot.

 

 

 logo mae

STARKL Kert Kft Szombathely

Géfin Gyula utca 5.

H-9700